#sundayspotlight: Door wat speurwerk op Insta kwam ik een super toffe chick tegen: Joline Teunissen, pedagogisch coach, eigenaresse van Wenskiezel en mama van twee zoontjes. Haar goede voornemen vond ik al inspirerend genoeg: “don’t hide your magic en wees een pauwervrouw”. “Want”, stelt ze: “een pauw, en alleen de mannetjes (say what?) laten zich in alle kleuren zien en maken zich ongegeneerd groot”. En laat dit nou net perfect aansluiten bij onze missie om door verbinding vrouwen meer in hun kracht te laten staan. Wat ik zo leuk vind aan haar is dat ze met haar creatieve hersenspinsels keer op keer een warme, unieke en liefdevolle boodschap creëert en hier vervolgens een business mee runt. Genoeg redenen om haar beter te leren kennen. Aan mij de eer om haar een aantal vragen te stellen.

 

Innergoddezz:
Een Wenskiezel?! Kun je ons daarover wat meer vertellen?

🎤Joline:
Zeker! Een Wenskiezel is een steen die ik beschilder en een liefdevolle boodschap meegeef. Het is als het ware een ondersteuning van je eigen gedachtekracht.

Een Wenskiezel is een steen die ik beschilder en een liefdevolle boodschap meegeef. Het is als het ware een ondersteuning van je eigen gedachtekracht.

wenskiezel

Innergoddezz:
Hoe ben je op het idee gekomen om hier een bedrijf van te maken?

🎤Joline:
Ik beschilderde de eerste Wenskiezel voor mijn eigen wens om in verwachting te raken. Het hielp me toen, en tijdens mijn zwangerschap, om iets te hebben wat ik vast kon houden en mijn wens zichtbaar te hebben. Hierna heb ik dit ook voor anderen in mijn omgeving gedaan voor kinderwens maar ook als troost bij afscheid. Zo is het eigenlijk steeds groter gegroeid.

Innergoddezz:
Kun je er al volledig van leven en hoe zie jij dit voor het komende jaar?

🎤Joline:
Ik kan er niet van leven maar ik vind het mooi om te merken dat Wenskiezel steeds op meer plekken zichtbaar wordt, en er vanuit verschillende plekken in Nederland bestellingen worden geplaatst. Ook op plekken waar ik in eerste instantie zelf niet aan had gedacht, zoals bij therapeuten, coaches, en als rouwverwerking voor kinderen.

Innergoddezz:
Wat zijn je dromen ?

🎤Joline:
Ik zou het heel gaaf vinden als ik op een dag Wenskiezel zou tegenkomen in een blad als de Happinez of op een festival voor bewustzijn en groei. Ik vind het heel mooi om te merken dat de wereld naar mijn idee een beetje zachter aan het worden is. Meer gericht op natuur en vanuit liefde. Ik droom ervan om daar een steentje ( jaja …. ) aan bij te kunnen dragen.

Innergoddezz:
Ben je spiritueel?

🎤Joline:
Spiritueel zijn is voor mij niks zweverigs maar heel wezenlijk: Wat heb ik hier te brengen (of te halen)?, Wat maakt mij nou mij? Hoe kan ik zo dicht mogelijk bij mezelf blijven en durf ik dat zichtbaar te maken? En dat dan zonder schuldgevoel en al te veel verwachting. Ik geloof dat niks zomaar gebeurd en dat er veel magie is in het leven om ons heen waar we ons vaak niet bewust van zijn.

Spiritueel zijn is voor mij niks zweverigs maar heel wezenlijk: Wat heb ik hier te brengen (of te halen)?, Wat maakt mij nou mij? Hoe kan ik zo dicht mogelijk bij mezelf blijven en durf ik dat zichtbaar te maken? En dat dan zonder schuldgevoel en al te veel verwachting. Ik geloof dat niks zomaar gebeurd en dat er veel magie is in het leven om ons heen waar we ons vaak niet bewust van zijn.

Innergoddezz :
Wat wil je het komende jaar meer gaan loslaten?

🎤Joline:
Verwachtingen van mezelf en anderen. Het mag allemaal wel wat meer vrij en met plezier. Gewoon lekker nieuwsgierig zijn naar hoe dingen zich ontvouwen.

Innergoddezz :
Wanneer is Joline op haar best?

🎤 Joline:
Als ik lekker in mijn eigen tempo kan aanrommelen, heerlijk! Dan ontstaan ook de mooiste dingen. Ik ben heel graag met mezelf 🙂

 

Innergoddezz :
Je bent een drukke mama, hoe zorg jij ervoor dat je in balans bent en blijft?

🎤Joline:
Ja dat is soms best ingewikkeld! Ik plan voor mezelf momenten in de week om even te voelen wat ik nodig heb. Dat lukt vaak het best als de kinderen op bed liggen, maar dan wel direct (dus niet eerst op de bank ploffen….) Ik ga dan even inchecken bij mezelf en afhankelijk van wat ik voel ga ik even schrijven/ schilderen/ mediteren/ lezen/ wandelen/ yoga-oefeningen doen/ in bad. Ik geniet heel bewust van die momentjes want vaak is het maar een half uurtje maar in die momenten kom ik echt weer even bij mezelf.

👉🏽
Op vertoon van de code: IGWK krijg je bij aanschaf van één wenskiezel de tweede cadeau. Kijk op de website: http://www.wenskiezel.nl voor een impressie.

👉🏻
Let op: Inner Goddezz is niet aansprakelijk voor de inhoud van de geplaatste artikelen en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen.

%d bloggers liken dit: